Hvem er PSS

Hvem er pss

PSS blev grundlagt i 1986 af Troels Winther som i flere år havde arbejdet hos Avidan i Ølstykke.
Firmaet blev grundlagt som leverandør af professionelt udstyr til Broadcast- og Filmbranchen og havde beliggenhed på Åboulevard i København, senere på Gørtlervej i NV.

I 1997 overtog Lars Ømann firmaet, hvor produktsortimentet udvidedes til at omfatte produkter til musik- og lydstudie produktioner. Her flyttede PSS til Shetlandsgade på Amager.

I 2004 blev lokalerne på Amager for små, hvorfor der blev investeret i en ejendom på Hvidsværmervej i Rødovre. Her udvidedes firmaet med distribution af flere nye varemærker.

I 2017 flyttede PSS til nuværende adresse, Islevdalvej 144 i Rødovre, hvor der varetages salg og distribution af mange mærkevarer til både Broadcast- Film – og Lydbranchen.

Professional Sound Systems har altid haft som hovedformål, at yde den bedste service og knowhow, samt at kunne levere de bedste kvalitetsprodukter, hvor lyden er i fokus, til den rigtige markedspris og med hurtig levering.

Hvem er PSS – i dag:

Lars Ømann, direktør og indehaver af PSS.
Merkonom i indkøb, har en baggrund som sælger i automobilbranchen, indkøbsansvarlig i metalvarebranchen, musiker, sælger i musikinstrumentbranchen med økonomi og indkøb som hovedansvar.  e-mail: lars@pss.dk

Jes Baggersted, key account manager.
Er uddannet som salgsekspedient, har været indehaver af 2 musikinstrumentforretninger, Hagstrøm Musik og Super Sound.
Musiker, studiemusiker og studietekniker.   e-mail:  jes@pss.dk

Jan Eliasson, key account manager.
Musiker, studiemusiker, studietekniker. Har været indehaver af 2 lydproduktionsfirmaer, er samtidig med arbejdet i PSS også indehaver af mastering-studiet Audioplanet.   e-mail:  mail@pss.dk